Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Er is weer veel gebeurd de afgelopen weken. In de DSR nieuwsbrief van oktober een overzicht!

Progressie afgelopen weken

De afgelopen weken hebben we flinke stappen gemaakt in het gereedmaken van ons terrein voor de eerste hindernissen. Dit is ook in de lokale pers niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft Hallo Losser een leuke update van onze ‘grote bouwdag’ op hun website staan.

Onder leiding van chef Hek (Rick) hebben we ook een mooi (semi-) afgesloten terrein. De poorten worden waarschijnlijk in week 42 geleverd. De planning is om deze op 19 oktober te plaatsen.

Het hek zit dicht, dus wij gaan de lucht in de komende weken!!

Sportweek 2019

Ook de sportinfomarkt op 31 augustus was een daverend succes voor DSR. Er was erg veel belangstelling voor onze club, en we hebben met onze stand plus hindernis zowel de Losserse jeugd als volwassenen kunnen interesseren voor onze sport. Wel hebben we veel geïnteresseerden moeten teleurstellen met de mededeling dat er in onze opstartfase nog geen plek is voor jeugd – hopelijk komt hier gauw verandering in!

ECO Challenge 2019 – Checkpoint Hunters

Verder zijn we ontzettend trots op onze Checkpoint Hunters en blij dat ze na een succesvolle titanenstrijd op de Fiji-eilanden weer heelhuids zijn thuisgekomen. De avonturen van onze helden – plus die van nog een paar andere teams – zijn binnenkort te zien op Amazon Prime. Gaat dat dus allen zien!

Van de bestuurstafel

 • Onze ledenvergadering staat gepland voor 31 januari 2020 bij Café Heijdemann. We zullen daar onder andere onze voortgang in het afgelopen jaar bespreken. Daarnaast zal, zoals de afgelopen december afgesproken, het interim-bestuur aftreden en zullen er bestuursleden gekozen worden. Meer informatie over de ALV volgt begin december 2019.
 • Tijdens de afgelopen bestuursvergadering is er veel gesproken over het gebrek aan één of meerdere projectleiders/werkvoorbereiders voor de bouw van hindernissen. Kom naar voren als je hier iets voor voelt! (Alleen of ism iemand anders.)
 • Onze leggings zijn eindelijk binnen! We hadden op ca. 25 stuks gerekend, maar uiteindelijk was de animo zo groot dat er 45 zijn verkocht! Neem contact op met onze penningmeester, Arjan Ellenbroek, voor het regelen van de betaling en het ophalen van het eerste item in onze DSR kledinglijn.
 • Nieuws vanuit SponsorComm: de leden van de KPJ Losser hebben een aanvraag van DSR goedgekeurd voor de actie KPJ-Losser deelt uit, wat ons €800,- heeft opgeleverd!
 • Verder is er o.a. gesproken over SBN trainerscursussen en het SBN regio-overleg Oost waar Roy aan heeft deelgenomen

Komende weken

Prioriteit voor de komende weken zal liggen bij 

 • Het bouwen van de eerste Geit-constructie op 26 oktober
 • Het voorbereidingswerk (tekening, prijsopgave) en het verzamelen van materialen voor de eerste Bok-constructie
 • Het werken aan kleinere ondersteunende projecten zoals een materiaalopslag, verzamelplaats, verlichting en looppaden
 • Vergeet niet dat de inschrijving voor Beltrum open is, en dat Neede (20-10) er weer aan zit te komen!!! 

En verder…

 • Extra aandacht gaat naar Gerard Oude Nijhuis (ja, familie van!). Gerard heeft af en toe een gaatje in zijn agenda en zwoegt door op ons terrein op de momenten dat wij voor de baas werken. Dankzij zijn inspanning is het laatste stuk van het hekwerk uit de grond geschoten! 
 • Onze Vincent heeft een paar trekkerbanden op de kop kunnen tikken die we kunnen verwerken in een hindernis of voor andere oefeningen (bijv. hammer sledge of bandflippen)
 • Ons testteam, bestaande uit Edo en Wouter, hebben de banden ook getest op rolbaarheid. Wat blijkt: ze rollen nog prima!
 • Beat the (b)east, de Adventure Race door Losser en omstreken waarvan Kevin co-organisator is, heeft op zondag 13 oktober al dankbaar gebruik kunnen maken van ons terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *