Ga naar de inhoud

Wie zijn de DinkelSurvivalRunners

Wij zijn een groep enthousiaste survivalrunners uit de gemeente Losser, met name uit de kernen Losser en Overdinkel. Samen hebben we het idee opgevat om de survivalrunsport ook in de mooie natuur van onze gemeente een plekje te geven. Dat daar animo voor is, blijkt wel uit de grote belangstelling en ons snel groeiende ledenaantal!

Onze survivalrunsport staat voor een mix van sportieve gezelligheid, fitheid en sporten in de buitenlucht. De sport is toegankelijk voor jong en oud. Ontstaan vanuit het idee dat een looprondje nèt dat beetje leuker wordt door deze te combineren met hindernissen van natuurlijk materiaal. Conditie, kracht en uithoudingsvermogen – samen met een stukje techniek en slim nadenken – is wat deze sport zo aantrekkelijk maakt.

Als vereniging willen we een ontmoetingsplaats zijn voor alle inwoners van Losser, Overdinkel, De Lutte, Beuningen en Glane die met survivalrun kennis willen maken. Naast de ‘normale’ trainingen zien we het op termijn ook voor ons om onze eigen sportieve, verbindende evenementen te organiseren. Wie kent bijvoorbeeld niet de gezellige en uitdagende runs in Neede en Beltrum? Wij denken dat onze mooie gemeente Losser daar ook uitermate geschikt voor is!

Ons logo is niet zomaar gekozen. De Dinkel die alle dorpen aandoet en de ijsvogel met zijn mooie kenmerkende blauwe en oranje verendek, die bekend staat als actief, behoedzaam, fier, gehecht, kleurrijk, krachtig en volhardend. Een mooie omschrijving, waar ook onze vereniging voor staat!

Trainingstijden

Dinsdag

Beginners 19:00 – 21:00
Begeleid.

Woensdag

Jeugd 19:00 – 20:00
Begeleid.

Donderdag

Geavanceerd 19:00 – 21:00
Begeleid.

Zondag

Geavanceerd 10:00 – 12:00
Zelfstandig training.
Beginners 10:00 – 12:00
Zelfstandig training.

Locatie

Onze trainingsarena is aan de Smalmaatstraat, tegenover café Heydemann. Tijdens de trainingen kun je bij de kleine poort bij de parkeerplaats van de tennisvelden naar binnen.

Smalmaatstraat 42c
7581 HH
Losser

123movies
google maps plugin html

Clinics

We begrijpen dat iedereen enthousiast wordt bij het zien van ons trainingsterrein, onze leden in actie of gewoon de foto’s op onze website! We zijn verheugd te kunnen melden dat we nu openstaan voor het organiseren van clinics op aanvraag voor groepen van ongeveer 10 personen. Of je nu deel uitmaakt van een (sport)vereniging, vriendenclub, bedrijf of familie, we nodigen je graag uit om kennis te maken met de survivalrunsport en onze unieke vereniging.

Hoewel we nog een jonge vereniging zijn en er nog werkzaamheden gaande zijn, hebben we voldoende ervaren trainers om een paar keer per jaar deze clinics naast onze reguliere trainingsmomenten te kunnen begeleiden. Deze zullen doorgaans op een zaterdag plaats kunnen vinden. We doen ons best om externe groepen optimaal te faciliteren, zodat iedereen kan genieten van een geweldige ervaring op ons terrein.

Mocht je interesse hebben in het organiseren van een clinic, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We kijken er met veel enthousiasme naar uit om je te verwelkomen bij de DinkelSurvivalRunners!

Het bestuur

Arjan Ellenbroek

Penningmeester

Chiel Kraesgenberg

Erwin van Ritbergen

Voorzitter

Patrick Ros

Wietse Neven

Secretaris