Ga naar de inhoud

Jeugdsurvival is voor enthousiaste jongeren vanaf 8 jaar die de technieken van de Survivalrun sport onder de knie willen krijgen. Onder begeleiding van ervaren survivalrun-atleten brengen zij jullie de technieken bij. Plezier, spelvreugde, waardering en respect voor elkaar staat bij ons voorop.

Vanwege het succes van onze jeugdtraining is er nu een wachtlijst voor nieuwe leden actief. Meld je daar nu voor aan, en we laten je weten wanneer je mee kan doen met de proeftraining.

Voordat je bij ons kunt komen trainen willen we je vragen eerst een maand de proeftrainingen te volgen. Tijdens de aanmelding voor de proeftraining vragen we je ook om een aspirant lidmaatschap aan te gaan bij de Survivalrun Bond Nederland (Hier betaal je de kosten €5,-). Deze is benodigd voor de verzekering.

Tijdens de proeftrainingen kun je bekijken of de sport ook echt bij jou past. Zodra er ruimte komt in de trainingen wordt gekeken naar de eerst wachtende op de wachtlijst, en ontvang je een uitnodiging om te komen proeftrainen.

Voorlopig vinden de trainingen plaats op woensdagavonden van 19 uur tot 20 uur. Heb je nog vragen? Je kan ons bereiken via de e-mail: jeugd@dinkelsurvivalrunners.nl.

Naar je eerste training neem je het volgende mee:

 • Lange strakke tight (legging)
  Deze neemt weinig vocht op en beschermt je lichaam tegen het schuren van de balken en touwen. Bij voorkeur zonder rits bij je kuiten.
 • Hardloopschoenen met noppen
  Trailrunschoenen zijn uitermate geschikt. Je eerste training kan natuurlijk ook op een paar oude hardloopschoenen. Denk eraan dat ze door het schuren van de touwen wel snel beschadigen.
 • Drinken
  Neem zelf iets mee in een bidon of fles. Vooral op warme dagen niet vergeten!
 • Warme (reserve) kleding
  Een survivalrunner deinst niet terug voor barre (weers)omstandigheden, maar tijdens de training kun je nat worden door bijv. de regen of de Dinkel. Bij koud weer is het bijvoorbeeld fijn een thermo-shirt te dragen, zodat je niet zo snel afkoelt. Daarnaast is het prettig dat je naar huis kunt fietsen in droge, warme kleding.

Afmelden als lid? Vul dit formulier in.