Ga naar de inhoud

Terugblik op onze opening

Het is alweer bijna twee weken geleden dat wij als DinkelSurvivalRunners de poorten hebben geopend bij onze officiële opening. Na lang wachten was het eindelijk zover, de officiële opening zou gaan plaatsvinden op 14 mei.

Nou dit was een groot succes kunnen we wel zeggen. Veel van onze sponsoren die ons de afgelopen 3.5 jaar hebben gesteund waren aanwezig. Dit was uiteraard super om te zien, omdat we nu echt konden laten zien aan ze wat we met hun steun hebben bereikt op ons terrein. Dit was absoluut niet mogelijk geweest als zij niet in ons vertrouwd hadden.

Maar vergeet ook niet al onze eigen leden die al in de officiële clubkleding stonden te trappelen voor de opbouw van de opening. We wilden er een mooi feest met ons allen van maken.

Om 13:00 was het dan zover de officiële opening.

Iedereen had hard gewerkt in de ochtend om de arena mooi feestelijk aan te kleden met ballonnen en slingers, spandoeken en alle naambordjes van alle sponsoren bij de verschillende hindernissen nog eens een keer opgepoetst.

De aftrap werd gedaan door een van de bestuursleden door iedereen van harte welkom te heten en samen met sportambtenaar, de oud-voorzitter en twee leden van de vereniging een vragengesprek te houden zodat men een indruk kon krijgen wie wij zijn als vereniging.

Hierna was het moment daar dat het spreekwoordelijke lintje geknipt moest worden. Dit gebeurde in stijl door de leden via de grootste hindernis die we op het terrein hebben te gebruiken.

Meerdere leden begonnen fanatiek te klimmen in Goliath om daarna rennend de sportambtenaar een bijl aan te bieden waarmee het stuk touw doorgehakt moest worden. Hiermee vloog het doek omhoog met de onthulling van het naambord van onze trainingslocatie Dinkel- Arena.

De sportambtenaar Jurgen Schiphorst heeft hiermee officieel ons trainingsterrein geopend en met zijn openingsspeech prachtig verwoord waar wij voor staan. De respons van de gemeenschap over onze mooie Dinkel Arena was zeer mooi om te mogen ontvangen en we hopen dat er in de toekomst veel nieuwe leden en contacten uit ontstaan.

Sportambtenaar Jurgen Schiphorst onthult de naam van onze Arena

Met muziek van Real Sound Drive In Show, een luchtkussen voor de jongste bezoekers, café Heijdemann die ons de gelegenheid heeft gegeven om gebruik te maken van de tent en hun parkeerplaats. Konden we onze gasten goed ontvangen.

Kinderen lekker spelend op de opblaashindernisbaan, mensen die heerlijk genieten van de verschillende demonstraties op de verscheidende hindernissen.

Het Outdoor Challenge park die ons de handbogen ter beschikking had gesteld voor het boogschieten, wat natuurlijk een mooi beeld weergeeft wat er allemaal bij de survivalrun sport komt kijken.

Mensen die gezellig met al onze leden in gesprek waren en af en toe ook nog even zelf een poging waagden om een hindernis te bedwingen.

Wij als Dinkel Survival Runners zijn trots op al onze leden, sponsoren en vrijwilligers. Deze mensen hebben zich ontzettend ingezet om deze vereniging tot een groot succes te maken.

Na alle activiteiten voor het publiek hebben de leden opgeruimd en gezellig met zijn allen gebbq’d.