Ga naar de inhoud

Voor algemene informatie kun je altijd mailen met info@dinkelsurvivalrunners.nl of een berichtje achterlaten op onze facebookpagina.

Bestuur

Voor vragen specifiek aan het bestuur kun je mailen naar bestuur@dinkelsurvivalrunners.nl. Voor urgente zaken zijn we ook telefonisch bereikbaar (zie nummers in het overzicht hieronder).

VoorzitterErwin van Ritbergen
SecretarisWietse Neven+31 (0)6 – 30 70 64 30
PenningmeesterArjan Ellenbroek
AlgemeenChiel Kraesgenberg
Patrick Ros

Bovenstaande bestuursleden kunnen rekenen op goede ondersteuning van de vele vrijwilligers die in de verschillende werkgroepen werkzaam zijn.

Locatie

Als startende vereniging willen we een ontmoetingsplaats zijn voor alle inwoners van de kernen en buitengebieden van Losser, Overdinkel, De Lutte, Beuningen en Glane die eens met de survivalrunsport willen kennismaken.

We hebben inmiddels met de gemeente Losser een principe-overeenstemming bereikt over een locatie waar we onze vereniging kunnen gaan opzetten. Het betreft een vrijgekomen veld op Sportpark De Wilgenkamp aan de Smalmaatstraat (tegenover café Heijdemann). Deze locatie, aan de zuidoost kant van Losser, is gezien de bereikbaarheid vanuit zowel Losser als Overdinkel perfect. Door de ligging aan de rand van de bebouwde kern hebben we daarnaast het buitengebied van Losser binnen handbereik, en liggen we strak aan de Dinkel. Op dit laatste zijn we gezien onze naam natuurlijk extra trots!

123movies
google maps plugin html