Ga naar de inhoud

Annulering officiële opening 10 oktober 2020

6 oktober 2020

Beste belangstellenden, 

In een klein crisisoverleg hebben we als DSR-bestuur de moeilijke beslissing genomen om de aanstaande officiële opening op 10 oktober niet door te laten gaan.

De reden hiervoor is, zoals iedereen begrijpt, de toename van het aantal coronabesmettingen van de laatste dagen. We hebben, in goed overleg met de gemeente Losser, besloten om de opening uit te stellen om zo alle belangstellenden, vrijwilligers en sponsoren geen extra risico te laten lopen.

Voor alle mensen die al een berg werk verzet hebben om de opening op 10 oktober mogelijk te maken zal dit een domper zijn. We willen dan ook al diegenen onmeunig bedanken die er de laatste tijd een extra schepje bovenop hebben gedaan om naar deze opening toe te werken.

Laat het een geruststelling zijn dat deze energie niet verloren gaat: ons park wordt alleen maar mooier en mooier, en alle organisatorische voorbereidingen die nu al getroffen zijn zullen overgeheveld worden naar begin volgend jaar, zodat we dan wel het feest kunnen vieren waar we met z’n allen op zitten te wachten!

Voor iedereen die belangstelling heeft getoond en nog steeds heeft, houdt onze Website, Instagram en Facebookpagina in de gaten, want wat in het vat zit verzuurt niet!

Om een ieder toch een indruk te geven van wat er tot nu toe gerealiseerd is, zal er dit jaar een aantrekkelijk overzichtsfilmpje op al onze media-kanalen verschijnen om onszelf en anderen te herinneren wat we de afgelopen 12 maanden met elkaar bereikt hebben!

Met enigszins teleurgestelde, maar uiteindelijk enthousiaste groet,

Het bestuur van de DinkelSurvivalRunners