Ga naar de inhoud

We zijn los!

Nadat we afgelopen week van de gemeente de schriftelijke bevestiging gekregen hebben voor het gebruik van ons kavel, is zaterdag is de eerste schop in de grond gegaan! Natuurlijk was dit een mooi moment voor de pers om ook even een kijkje te komen nemen. Erwin heeft met verve aan RTV Losser uit de doeken gedaan wie de DinkelSurvivalRunners zijn en waar we voor staan, en ook Hallo Losser is op bezoek geweest en heeft er een mooi artikel over geschreven.

De kraan en shovel van Loon- en Grondverzetbedrijf Volker BV maken overuren, terwijl Roy en Kevin toezicht houden:

Ook de inwendige mens moet versterkt worden. Iedereen bedankt voor het meebrengen van lekkernijen om met volle energie aan de slag te kunnen! Onze buren van café Heijdemann bedanken we in het bijzonder voor hun sponsoring in de vorm van een paar flessen frisdrank tijdens ons werk in de brandende middagzon!

Pauze

Het resultaat van de eerste dag mag er zijn! Tom en Wouter hebben ‘s avonds met een drone nog even een mooi overzicht van onze werkzaamheden kunnen maken.

Resultaat 1e dag

En ook de hulp van onze buren van tennisvereniging LTC waarderen we enorm. Alle kleine beetjes helpen! 😉

Het was een erg warme, maar mooie dag! Belangrijker nog: de volgende werkdag staat alweer in de planning. Meld je even via de app of de contactgegevens op onze website als je graag ook een steentje bijdraagt! Eenieder bedankt voor de getoonde inzet en interesse!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *