Ga naar de inhoud

Nieuwsbrief 1 – Februari 2019

Algemeen:

De vereniging begint langzaam vorm te krijgen, er lopen meerdere projecten tegelijk om straks een mooie start te maken zodra een definitieve locatie te krijgen.

De gesprekken met de gemeente hebben deze week vervolg gekregen en we hopen eind deze week meer duidelijkheid te hebben over onze locatie. We zijn positief gestemd en hopen op een voor ons gunstige uitkomst.

De eerste hindernissen zijn al gebouwd op één van de “sprokkellocaties” rondom Losser en Overdinkel. Hier kan tijdens trainingen gebruik van worden gemaakt als straks op meer afstand wordt getraind.

Financiën & Sponsoring:

Vanuit de sponsorcommissie zijn er verschillende gesprekken geweest met potentiële sponsors. Waaronder een uitgebreid, positief gesprek met de Losserse ondernemersclub, de aanvraag voor sponsoring is in behandeling.

In de vorm van een voorschot op de contributie worden de eerste financiele middelen opgebouwd om straks goed van start te kunnen. De eerste bedragen zijn al gestort maar er zal nog meer nodig zijn om straks een voortvarende start te kunnen maken met het eigen maken van een mogelijk terrein. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@dinkelsurvivalrunners.nl

Heb je zelf ideeën voor sponsoring, draag ze aan bij de sponsorcommissie, alle hulp is welkom!

Knooptechniek:

Afgelopen zondag 10 februari hebben we met een aantal geïnteresseerden onze knooptechnieken verbeterd/ aangeleerd. Het was een gezellige, koude middag. Hierdoor kan als straks een locatie is verkregen extra goed en stevig geknoopt worden!

Teambuilding:

Het idee ontstaan om vrijdag 22 februari, vanaf 20.00 uur met z’n allen een drankje te pakken in het café ’t Wiefke in Losser. Wees allen welkom om elkaar beter te leren kennen of als je graag meer wilt weten over de plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *