Ga naar de inhoud

We begrijpen dat iedereen enthousiast wordt bij het zien van ons trainingsterrein, onze leden in actie of gewoon de foto’s op onze website! We zijn verheugd te kunnen melden dat we nu openstaan voor het organiseren van clinics op aanvraag voor groepen van ongeveer 10 personen. Of je nu deel uitmaakt van een (sport)vereniging, vriendenclub, bedrijf of familie, we nodigen je graag uit om kennis te maken met de survivalrunsport en onze unieke vereniging.

Hoewel we nog een jonge vereniging zijn en er nog werkzaamheden gaande zijn, hebben we voldoende ervaren trainers om een paar keer per jaar deze clinics naast onze reguliere trainingsmomenten te kunnen begeleiden. Deze zullen doorgaans op een zaterdag plaats kunnen vinden. We doen ons best om externe groepen optimaal te faciliteren, zodat iedereen kan genieten van een geweldige ervaring op ons terrein.

Mocht je interesse hebben in het organiseren van een clinic, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We kijken er met veel enthousiasme naar uit om je te verwelkomen bij de DinkelSurvivalRunners!